Teman

Det finns vissa begränsningar i portalens konstruktion. Till exempel så kräver vissa funktioner att man gör temaanpassningar. Vi har anpassat tre teman som fungerar både till portalsidan och föreningssidorna. Det går att anpassa i princip vilket tema som helst, men beroende på vilka funktioner man vill använda i portalen, så kan det kräva allt ifrån femton minuter till två-tre timmar. Säkrast är nog att göra alla anpassningar, ifall man senare kommer på att man vill använda fler funktioner. Kontakta oss gärna så hjälper vi till.

Färdiga teman:

Beyond Expectations

Beyond Expectations kan man ladda ner direkt från WordPress och är ett rent och snyggt tema som lätt går att anpassa så det passar olika typer av webbplatser. Det har stöd för skärmläsare med mera.

Twenty-Fifteen

Twenty-Fifteen är ett tema som är gjort av WordPressgänget själva. Det brukar följa med i en WP-installation och är väldigt populärt och flexibelt.

Eget Tema

Tanken är att man använder ett eget tema och anpassar det till portalen genom att lägga in små kodsnuttar. Detta kan vi hjälpa till med eller så tittar du på ett av barn-temana till ovan teman och anpassar ditt på samma sätt. Vi tror inte att alla vill ha en webbsida som ser ut på ungefär samma sätt som alla andras, så föreningsportalen är byggd på så sätt att det ska vara enkelt att göra ett barntema som fungerar utifrån det tema som du själv önskar använda.