NGO Production

Tillägget ”NGO-productions” eller ”Visa teaterproduktioner” skapar en custom post type production med en rad av taxonomier. Tillägget finns att ladda ner från WordPress plugins.

Tanken med detta tillägg är att man lättare ska kunna lägga till evenemang av typen teaterproduktioner (föreställningar) med turné schema, antal spelningar, information om skådespelare, spelplatser, andra delaktiga m.m.
Till detta tillägg krävs mallar (templates) till det tema du använder. Du kan kopiera och ändra i de som finns i våra barn-teman eller skapa egna. Alternativet är att du använder de teman som vi har skapat barnteman till.

Detta tillägg kräver tillägget Category and Taxonomy Image för att kunna visa bilder på skådespelare och scener, då de skapas som en taxonomi till production och WP har inte inbyggt stöd för att visa bilder till taxonomier.
Väljer man att inte lägga in information, utöver namn och biografi /beskrivning, till skådespelare och scener så behövs inte tillägget Category and Taxonomy Image.

Logo NGO Production